Verhuur hoogwerkers

HWS Verhuur is uw specialist voor de verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Onze verhuurvloot bestaat uit 1.400 hoogwerkers in diverse categorieën. Hierdoor is er altijd een hoogwerker die past bij uw klus. Graag ondersteunen wij u bij uw keuze met deskundig advies op maat. Wij verwachten namelijk niet dat u uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar dat mag u wel van ons verwachten!

Neem contact met ons op!
HWS Verhuur hoogwerker aan strand
HWS Verhuur pand
HWS Verhuur machine

Hoogwerker huren bij HWS Verhuur

De ervaren specialisten van HWS Verhuur geven u graag advies op maat. Zo kunt u een goede keuze maken uit ons ruime aanbod hoogwerkers. Al onze hoogwerkers zijn veilig en gekeurd en in perfecte conditie. U kunt de hoogwerkers huren tegen scherpe prijzen. Wanneer u een hoogwerker huurt, kunnen wij deze vakkundig transporteren naar uw werklocatie. Waar in Nederland uw werklocatie zich ook bevindt. Tevens hebben wij de grootste hybride huurvloot van Nederland. Dus ook voor een duurzame machine kunt u bij ons terecht.

Bekijk de prijzen
De sterke punten van HWS
  • Deskundig adviseren welke hoogwerker het beste ingezet kan worden;

  • De verhuurvloot in perfecte conditie houden;

  • Vakkundig transporteren naar elke werklocatie in Nederland.

Contact met HWS Verhuur

Heeft u vragen over een van onze hoogwerkers? Of heeft u behoefte aan een professioneel advies op maat? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met HWS Verhuur via telefoon of e-mail. Onze specialisten helpen u graag verder bij het vinden van de juiste hoogwerker!

Neem contact met ons op!
Verhuur hoogwerkers