Soorten hoogwerkers

Doet u onderzoek naar alle verschillende soorten hoogwerkers en wilt u professioneel advies op maat? Wij, van HWS Verhuur, kunnen u direct verder helpen! Wij verhuren al sinds 1972 hoogwerkers, verreikers en heftrucks onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in diverse categorieën. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op. Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden binnen ons aanbod.

Soorten hoogwerkers vergelijken? Wij kunnen u helpen!

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Hierbij draait het niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige werkwijze. Machines moeten deskundig bediend worden en wij helpen de klant aan deze kennis door het bieden van de juiste opleiding die nodig is voor het veilig werken. Huurder en verhuurder zijn namelijk gezamenlijk verantwoordelijk voor duidelijke werkinstructies en het juiste gebruik van de machines.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze verschillende soorten hoogwerkers óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag verder!