Schaarlift

Op zoek naar een schaarlift? Dan hebben wij bij HWS voor u de oplossing. HWS is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om de verhuur van hoogwerkers. Door de combinatie van onze vakkennis en de jarenlange ervaring, vinden wij voor iedere opdracht de juiste hoogwerker. Wilt u de schaarlift huren voor een particuliere of zakelijke klus? Bij HWS is alles mogelijk!

Over HWS

Al vanaf 1979 is HWS, onder de naam HoogWerkerSpecialist, gestart met het verhuren van hoogwerkers. Door de groei van de afgelopen jaren beschikken wij inmiddels over meer dan 800 machines. Het materiaal en de hoogte van de hoogwerkers is ook veranderd en daardoor is veiligheid alleen nog maar belangrijker geworden. HWS is in staat om voor iedere klus de juiste hoogwerker te vinden. Hierdoor kunnen aan iedere specifieke wens van u, als klant, voldoen.

Soorten Hoogwerkers

HWS heeft een ruim assortiment aan hoogwerkers. Naast de schaarlift, ook wel schaarhoogwerker genoemd, hebben wij meerdere hoogwerkers in ons assortiment, namelijk: Rups schaarhoogwerkers, AutohoogwerkersHoogwerkers op aanhangerSpinhoogwerkersMast hoogwerkersKnikgiekhoogwerkersRups telescoophoogwerkersHybride hoogwerkersTelescoophoogwerkers
Naast hoogwerkers hebben wij ook andere producten in ons assortiment. Wij verhuren ook: heftrucks, verreikers, ladderliften, rijplaten, steigers en veiligheidsharnassen. De gehele prijslijst is te vinden op onze website. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is bij HWS? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over de schaarlift van HWS? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of de contactgegevens op onze website. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!
Heftruck huren