Niftylift Hybrid

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat een niftylift hybrid verhuurt, dan bent u bij HWS aan het juiste adres. Door de hybride techniek is deze hoogwerker zeer geschikt voor werken waar lawaai en rookgassen niet veroorlooft zijn zoals kantoren, scholen, binnensteden etc. Door de combinatie van accu en/of diesel aandrijving is hij zeer geschikt in het ruwe terrein. Met zijn grote horizontale werkbereik is deze machine ideaal om over opstakels te werken. De hoogwerker is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is ook te huur met alleen een diesel motor.
In de loop van de jaren is er veel veranderd. De materialen zijn lichter geworden, en daarmee kunnen de hoogwerkers steeds hoger worden gemaakt. Dit vergroot de mogelijkheden voor het gebruik, maar verhoogt daarnaast ook het belang van veilig werken met hoogwerkers. Bij HWS zorgen we er altijd voor dat de hoogwerkers goed onderhouden worden, en zowel voor, tijdens en na het verhuur wordt dit gecheckt. Daarnaast is het voor de huurder van belang de veiligheidsregels te volgen.

Contact opnemen over eenĀ Niftylift Hybrid

Heeft u vragen met betrekking tot het huren van een Nifty Hybrid hoogwerker bij HWS? Of heeft u behoefte aan advies? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons via onderstaande knop. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u direct online ons assortiment heftrucks bekijken.

Neem contact met ons op!
Niftylift Hybrid