Niftylift hoogwerker

Bent u op zoek naar een Niftylift hoogwerker? Dan bent u bij HWS hoogwerker verhuur op het juiste adres. Wij hebben een aanbod aan Niftylift hoogwerkers, met een hybride aansturing. Hierdoor is de hoogwerker niet alleen enorm zuinig en milieubewust, maar ook nog eens erg stil in gebruik. Dit is vooral handig bij bijvoorbeeld nachtwerk. Naast hoogwerkers heeft HWS ook nog tal van andere machines, zoals verreikers en heftrucks. Heeft u vragen over onze machines of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Niftylift hoogwerker huren via HWS

HWS is uw partner als het gaat om hoogwerker verhuur. Het bedrijf is opgericht in 1978 en sinds dien alleen maar gegroeid. Inmiddels hebben we 800 machines in ons assortiment, waardoor we voor elke klus de juiste machine paraat hebben. Niet alleen onze voorraad maar ook de kwaliteit is enorm veranderd in de afgelopen jaren. Zo zijn onze hoogwerkers steeds lichter van materiaal en hoger geworden. Hierdoor het belang van de veiligheid alleen maar groter geworden. Uiteraard kunnen we deze blijven garanderen, door regelmatig onderhoud en de juiste vakkennis.
Wij zorgen ervoor de machine die u bij ons huurt op locatie wordt afgeleverd. U kunt vooraf alvast een inschatting van de prijs maken, omdat we de prijzen per dag en per week vermeld hebben op onze website. Zo weet u al waar u aan toe bent!

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze hybride hoogwerkers, of heeft u behoefde aan advies over één van onze machines? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te woord te staan. Dankzij onze specialistische kennis kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste machine voor uw klus. U kunt contact opnemen via de website. Vul een contactformulier in en we helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren noord holland