Kleine hoogwerkers

Bent u op zoek naar kleine hoogwerkers? Dan bent u bij HWS Verhuur aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Dankzij onze ervaring sinds 1978 weten we inmiddels precies welke machine past bij welke klus. Hierdoor kunnen we aan elke wens voldoen!
Bent u benieuwd naar wat HWS verhuur voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kleine hoogwerkers huren bij HWS Verhuur

Kleine hoogwerkers, ook wel lowlevel hoogwerkers genoemd, hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze erg licht van gewicht, waardoor ze heel makkelijk te verplaatsen zijn. Ook kunnen ze hierdoor gewoon in een personenlift en zijn ze geschikt om te gebruiken op elk soort vloertype. De lowlevel hoogwerkers van HWS zijn hierdoor ideaal om voor binnen te gebruiken, of bijvoorbeeld voor werkzaamheden aan uw huis als u niet heel hoog hoeft te komen. Daarnaast zijn al onze hoogwerkers standaard geschikt en goedgekeurd om te gebruiken in gevaarlijke industrie├źn.
HWS Verhuur heeft inmiddels ruim 800 machines tot de beschikking. Hierdoor is het dus onmogelijk om niet de juiste machine voor uw klus bij ons te vinden! Dankzij de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, geven we ook graag advies. De juiste machine zorgt er namelijk voor dat uw klus zo snel en soepel mogelijk verloopt, en daar streven wij naar!

Neem contact op

Bent u op zoek naar een kleine hoogwerker, of heeft u nog vragen over onze machines? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contactformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Als u al weet wat voor soort hoogwerker u wilt huren, neem dan een kijkje op de prijslijst. Hier vindt u alle prijzen per hoogwerker voor de huur van een dag of een week. Zo kunt u alvast een inschatting maken van de kosten. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren noord holland