Kleine hoogwerkers huren

Wilt u graag kleine hoogwerkers huren? Dan bent u bij HWS Verhuur aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Dankzij onze ervaring sinds 1978 weten we inmiddels precies welke machine past bij welke klus. Hierdoor kunnen we aan elke wens voldoen!
Bent u benieuwd naar wat HWS verhuur voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kleine hoogwerkers huren van HWS verhuur

Bij HWS Verhuur zit u helemaal goed als het gaat om het huren van kleine hoogwerkers, oftewel lowlevel hoogwerkers. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod, waardoor er altijd een machine bij zit die voldoet aan uw wensen en eisen. Daarnaast zijn de lowlevel machines heel licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te vervoeren en te verplaatsen zijn. Ook kunnen ze hierdoor gebruikt worden op elk soort vloertype en kunnen passen ze dankzij de kleine afmetingen in een gewone personenlift.
Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring geven we ook graag advies over de juiste machine voor uw klus. We vinden het namelijk belangrijk dat u de klus straks op de juiste, meest veilige en snelle manier kunt uitvoeren. Weet u zelf al welke machine u wilt gaan gebruiken? Neem dan een kijkje bij onze prijslijst, waardoor u vooraf al kunt inschatten wat de kosten zijn per week of per dag.

Neem contact op met HWS

Heeft u nog vragen of zoekt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen. Uiteraard zijn we ook per telefoon te bereiken.

Neem contact met ons op!
Kleine hoogwerkers huren