Kleine hoogwerker voor glazenwasser

Bent u op zoek  naar een kleine hoogwerker voor glazenwasser? Dan zijn de low level hoogwerkers van HWS de ideale oplossing! De hoogwerkers zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij hoogtes waarbij een normale hoogwerker net te groot is, en een steiger te klein of onhandig. De low level hoogwerkers zijn erg licht van materiaal, en daarnaast heel makkelijk te verplaatsen zodat u zonder al te veel moeite op verschillende plekken kunt werken. Wij hebben hoogwerkers in alle soorten en maten, waardoor we voor elke klus de juiste machine in huis hebben. We hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring, waardoor we ook precies weten welke machine u het best kunt gebruiken. Naast hoogwerkers verhuren we ook heftrucks, verreikers en stijgers.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klus? Neem dan contact met ons op!

Kleine hoogwerker voor glazenwasser huren bij HWS

HWS is in 1978 onder de naam HoogWerkerSpecialist gestart met het verhuren van hoogwerkers. Inmiddels heeft HWS een aanbod van meer dan 800 machines. Niet alleen in volume, ook in kwaliteit zijn er veel zaken veranderd. Het materiaal is steeds lichter geworden, de hoogwerkers steeds hoger en daarmee is het belang van veilig werken alleen maar toegenomen.
Door de kennis die HWS de afgelopen decennia heeft verzameld, kan voor ieder karwei de juiste hoogwerker worden geleverd. Zo kan HWS aan elke specifieke wens voldoen.

Neem contact op

Twijfelt u over de juiste machine voor uw klus, of heeft u vragen over onze machines, neem dan gerust contact met ons op. HWS is al sinds 1978 specialist in het verhuur van hoogwerkers, waardoor we goed in staat zijn om u op de juiste manier te adviseren. Graag gaan we dan ook in gesprek om samen op zoek te gaan naar de beste machine, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. We helpen u graag bij HWS!

Neem contact met ons op!
Kleine hoogwerker voor glazenwasser