Kleine hoogwerker huren

Wilt u graag een kleine hoogwerker huren, om bijvoorbeeld werkzaamheden binnen te verrichten? Dan bent u bij HWS Verhuur aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Met een kleine hoogwerker bent u in staat om werkzaamheden binnen uit te voeren, waardoor u geen steiger nodig heeft. HWS heeft al ruim 40 jaar ervaring met het verhuren van hoogwerkers en andere machines, waardoor we goed in staat zijn om u te adviseren over de juiste machine voor uw klus.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kleine hoogwerker huren bij HWS

Sinds dat we begonnen zijn, hebben we een steeds ruimer aanbod gekregen. Inmiddels hebben we ruim 100 verschillende machines tot onze beschikking, waardoor we altijd de juiste machine voor uw klus hebben. Als u werkzaamheden aan bijvoorbeeld een plafond in een hoog gebouw, zoals een gymzaal of een school heeft, is een kleine hoogwerker de ideale oplossing. Een voordeel van de kleine hoogwerker, ook wel een low level hoogwerker genoemd, is dat ze erg licht van gewicht zijn waardoor ze in een gewone personenlift passen. Ook zijn ze hierdoor geschikt voor elk soort vloer. Al onze low level hoogwerkers zijn standaard goedgekeurd om te gebruiken in gevaarlijke industrie├źn.

Advies en prijzen

Op onze website vindt u een uitgebreide prijslijst met al onze tarieven. Uiteraard helpen wij ook graag vooraf met het zoeken naar de juiste machine voor uw klus. Graag gaan wij met u in gesprek om de behoeften en wensen te bespreken. We vinden het namelijk belangrijk dat de machine goed past bij uw klus. Op deze manier kunt u namelijk veel effici├źnter en fijner werken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op!
Kleine hoogwerker huren