Hybride hoogwerkersHybride hoogwerkers

Hier vindt u het aanbod hybride hoogwerkers van HWS. Ons aanbod bestaat uit verschillende typen Niftylift hoogwerkers, met een hybride aansturing. Deze hoogwerkers zijn zeer zuinig in vergelijking met de reguliere types. Daarnaast zijn ze erg stil in het gebruik, dit kan in sommige situaties goed van pas komen. De Niftylift hoogwerkers in ons assortiment hebben een knikhoogte tot wel 9 meter.
Een Hybride hoogwerker huren bij HWS
De HoogWerker Specialist is al jarenlang specialist op het gebied van verhuur. We verhuren een aanbod van ruim 800 verschillende hoogwerkers, verreikers, heftrucks en andere machines. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen onze ervaren medewerkers u direct op weg helpen. Met deskundige vakkennis van alle typen hoogwerkers, vinden wij gegarandeerd de ideale hoogwerker voor uw klus. Daarnaast kunt u op de website het overzicht vinden van de huurprijzen per dag en per week. Wij bieden altijd kwaliteit hoogwerkers tegen een scherpe prijs.
Veiligheid staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw project veilig en efficiënt verloopt, voldoen al onze machines aan de hoogste veiligheidseisen. Deze worden voor en na de verhuur grondig gecontroleerd. Veiligheid staat voorop als het gaat om het omgaan met grote machines zoals hoogwerkers. HWS hecht hier dan ook veel waarde aan.
Heeft u interesse in één van onze hybride Niftylift hoogwerkers? Bekijk alle specificaties in het overzicht hieronder. Neem met al uw vragen vrijblijvend contact op met HWS. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Transportkosten in overleg. Lange huurperioden: prijs op aanvraag.