Huur een heftruck

Huur een heftruck voor uw klus snel (en goedkoop) bij HWS Verhuur! Heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze heftrucks hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Ook bieden wij een type heftruck geschikt voor ruw terrein.

Meer weten over onze heftrucks? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en geven u meer informatie.

Huur een heftruck bij HWS Verhuur!

Naast het feit dat wij deskundig advies leveren aan onze klanten vinden wij het ook onze verantwoordelijkheid om goed voor het milieu te zorgen. Samen met onze leveranciers zoeken wij voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (hoogwerker)machines, die aansluiten op de behoeften van vandaag met oog voor de toekomst. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het bieden van specialisme gericht op groen en duurzaam ondernemen door de kennis van onze specialisten.

Met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten. Naast verhuur van hoogwerkers en heftrucks bieden wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook opleidingen en trainingen. Bij Eurosupply kunt u ook terecht voor de aanschaf van (zowel gebruikte als nieuwe) hoogwerkers, onderhoud en inkoop van onderdelen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar huur een heftruck óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker