Hoogwerker Zutphen

Zoekt u naar een hoogwerker Zutphen en omgeving? Wij, van HWS Verhuur, helpen u graag verder in uw zoektocht! Wij verhuren hoogwerkers, verreikers en heftrucks al sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist (HWS). De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Niet alleen het volume is toegenomen; óók het specialisme dat we in de afgelopen jaren hebben verzameld is alsmaar gegroeid. HWS Verhuur helpt u dan ook aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte en afstand.

Benieuwd geworden naar de tarieven die wij hanteren voor onze verhuurprojecten? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Hoogwerker Zutphen en omstreken? Wij zijn uw partner!

Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering. Wij staan garant voor kwaliteit en veiligheid en leveren u daarbij altijd de beste service tegen scherpe prijzen.

Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken. Om u goed te kunnen adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over uw werkzaamheden. Wij verwachten namelijk niet dat u uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar u mag dat wel van ons verwachten.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor een hoogwerker Zutphen en omstreken óf kunnen wij u bijvoorbeeld ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker