Hoogwerker Zuid Holland

Een hoogwerker Zuid Holland? Voor HWS Verhuur is geen project te groot. Voor ieder project een passende hoogwerker! Bent u benieuwd naar het assortiment van HWS Verhuur? Neem dan contact met ons op. Of bekijk hier alle mogelijkheden. Wist u dat we naast normale hoogwerkers ook hybride machines verhuren? Lees er meer over op onze website. Neem contact met ons op.

Aanhanghoogwerker

HWS Verhuur heeft verschillende machines in de vloot. Een voorbeeld is de aanhanghoogwerker. Wat houdt deze precies in? De aanhanghoogwerker kan gekoppeld worden achter een auto of ander voertuig. Een zeer wendbare manier van werken. Goed om te weten is dat het gewicht verschilt tussen 1400 en 3500kg. Daarnaast is de werk ruimte van 12,2m tot 30m. Er zijn in totaal 7 type aanhanghoogwerkers in te huren. Meer weten? Klik hier om meer te weten te komen over de specificaties.

Low Level Hoogwerker van HWS Verhuur

Veiligheid moet altijd een belangrijke rol spelen binnen het werkgebied. Toch worden sommige situaties onderschat. Denk bijvoorbeeld aan verfwerk op een oude ladder of herstelwerkzaamheden aan de gevel van een gebouw. De Low Level hoogwerker is dé hoogwerker die de veiligheid waarborgt. Efficiëntie en veiligheid. Gebruikshoogte van 3,5m en 5,10m. Neem contact op voor alle informatie rondom de Low Level hoogwerker.

Huren bij HWS Verhuur!

HWS Verhuur staat altijd voor u klaar. Op elke plek in Nederland. Noord of zuid Holland. Geen probleem! Klik op de button en neem contact met ons op voor alle informatie. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn. Wij hopen u snel te zien.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker Zuid Holland