Hoogwerker verhuur Leeuwarden  

Op zoek naar hoogwerker verhuur Leeuwarden? Bij HWS bent u aan het juiste adres. HWS is uw Hoogwerker Specialist op het gebied van hoogwerker verhuur. Met een ruim assortiment van maar liefst 800 verschillende hoogwerkers, heftrucks en verreikers hebben wij altijd wat u zoekt. Wij hebben deskundige medewerkers die u graag aan het juiste type hoogwerker helpen. Veilig, betaalbaar en effectief. Dat is HWS!
Op zoek naar de juiste type hoogwerker voor uw project? Bekijk het volledige assortiment op de website van HWS.

Oog op veiligheid

Veiligheid staat bij HWS voorop. Door de jaren heen is het materiaal dat in hoogwerkers verwerkt wordt steeds lichter geworden. Tevens zijn ook de hoogwerkers zelf steeds hoger geworden. Daardoor is het belang van veiligheid alleen maar toegenomen.
HWS zet zich effectief in om de veiligheid van hoogwerkers te garanderen. Zo voldoen al onze machines aan de hoogste veiligheidseisen. Voor en na verhuur wordt de hoogwerkers grondig gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een veilige hoogwerker. Wel zo prettig.

Soorten hoogwerkers

Van telescoophoogwerkers tot rupsschaarhoogwerkers. We hebben het allemaal in beheer. Een rupsschaarhoogwerker heeft i.p.v. vier wielen en rupsband als basis. Daardoor is de schaarhoogwerker een stuk stabieler en wordt deze veelal gebruikt op lastige ondergronden. Telescoophoogwerkers is uitermate goed geschikt voor hoge en lastige plekken. Dat komt door de lange uitschuifbare arm.
Daarnaast hebben we ook zuinige hoogwerkers in beheer. Wat de ideale hoogwerker voor uw project ook is, HWS heeft het. Twijfelt u over het juiste type? Vraag onze medewerkers om raad. We staan graag voor u klaar.

Hoogwerker verhuur Leeuwarden

Op zoek naar hoogwerker verhuur Leeuwarden? Kies voor HWS als uw hoogwerker specialist! Wij hebben altijd het ideale type hoogwerker dat aansluit op uw project. Graag meer informatie ontvangen? Kijk op de website of neem direct contact op met een medewerker.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker verhuur Leeuwarden