Hoogwerker telescoop

Als u op zoek bent naar een hoogwerker telescoop (en deze bij voorkeur wilt huren), dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van hoogwerkers en veiligheid en kunnen voor iedere klus de juiste hoogwerker bieden. Naast het verhuren van hoogwerkers geven we wij ook graag passend advies op maat. Zo kunt u altijd van ons verwachten dat wij u de meest passende oplossing aanbieden en dat alles tegen scherpe tarieven!

Wilt u meer informatie over onze organisatie en dienstverlening? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Hoogwerker telescoop huren? HWS kan het regelen!

Elk karwei vereist een andere hoogwerker. HWS beschikt over meer dan honderd verschillende type machines. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt. Door onze jarenlange ervaring kan HWS u daarin uitstekend adviseren. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over uw werkzaamheden.

Maar kunnen wij u ook verder helpen met de aanschaf van een hoogwerker? Natuurlijk. Naast verhuur verkopen wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook onze machines uit de verhuurvloot en nieuwe duurzame hoogwerkers. Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering.

Kom in contact!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar het huren van een hoogwerker telescoop óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker