Hoogwerker te huur

Zoekt u naar een kwalitatieve hoogwerker te huur (tegen scherpe tarieven)? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Wij verhuren hoogwerkers al sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist (HWS). Onze verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers, die onderverdeeld in diverse categorieën zijn. Niet alleen het volume is toegenomen; óók het specialisme dat we in de afgelopen jaren hebben verzameld is alsmaar gegroeid. HWS Verhuur helpt u dan ook aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte.

Benieuwd geworden naar de tarieven die wij hanteren voor onze verhuurprojecten? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Hoogwerker te huur? HWS Verhuur is uw specialist!

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze hoogwerkers, maar wilt u deze aanschaffen in plaats van huren? Geen zorgen. Naast verhuur verkopen wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen namelijk ook onze machines uit de verhuurvloot. Hierdoor zijn wij in staat om onze verhuurvloot zelf jong te houden. Naast verkoop van onze gebruikte hoogwerkers, kunt u bij Eurosupply Hoogwerksystemen ook terecht voor de aanschaf van nieuwe (duurzame) hoogwerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering. Wij staan garant voor kwaliteit en veiligheid en leveren u daarbij altijd de beste service tegen scherpe prijzen.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een hoogwerker te huur óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Onze specialisten kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden voor uw gewenste situatie.

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker