Hoogwerker service

Hoogwerker service staat bij de HoogWerkerSpecialist voorop. Door u voorzien van de juiste informatie zal uw tevreden ons bedrijf verlaten. En zullen uw werkzaamheden een stuk prettiger verlopen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1978 hierdoor hebben wij genoeg ervaring opgebouwd om u te voorzien van uw deskundig advies. Daarnaast is ons assortiment door de afgelopen jaren uitgegroeid tot ruim 800 verschillende hoogwerkers.

Hoogwerker service wij adviseren u graag

Wij vinden het van belang dat wij vooraf al uw wensen en behoeften kunnen bespreken. Hierdoor wordt het voor ons duidelijker welke hoogwerker het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Door alles goed te bespreken zal uw de juiste apparatuur huren. Hierdoor zal de klus nog soepeler verlopen. Dit is niet het enige wat u van HWS mag verwachten.

      • Bij de verhuur van machines voorzien wij u van alle informatie over de veiligheidsnormen. Daarbij geven we een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Zodat u veilig overweg kunt met de machines. Mocht u hier nog niet genoeg aan hebben en bent u van plan vaker gebruik te maken van hoogwerkers? Dan raden wij u aan om een cursus of opleiding bij ons te volgen.
      • Wanneer de machines worden teruggebracht worden zij gecontroleerd. Daarnaast worden zij regelmatig voorzien van een onderhoudsbeurt. Hierdoor verkleinen wij de kans op ongelukken.
      • Wij hebben een groot assortiment, u bent daardoor voor elk soort klus bij ons aan het juiste adres.

Bij HWS krijg u hoogwerker service

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij de HoogWerkerSpecialist? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen als u vragen heeft. Wij nemen graag de tijd voor u. Maak direct een afspraak. Dan garanderen wij u dat we genoeg tijd voor u hebben om alles te bespreken. We zien u graag!