Hoogwerker Noord Holland

Vragen over het huren hoogwerker Noord Holland? Neem contact op met HWS Verhuur. Dé specialist op het gebied van hoogwerkers en veiligheid. Voor iedere klus de juiste hoogwerker. Naast het verhuren geven we wij ook graag passend advies. U kunt van ons verwachten dat wij u de meest passende oplossing aanbieden.  HWS Verhuur heeft een van de grootste vlogen beschikbaar, met hybride hoogwerkers. Neem contact op voor meer informatie.

Autohoogwerkers

Een groot assortiment aan autohoogwerkers vindt u bij HWS Verhuur. Inzetbaar in alle provincies zoals Noord Holland. Maar wat is een autohoogwerker? Een autohoogwerker is een telescoophoogwerker die is ingebouwd in een auto. Zo simpel kan het zijn! Het voordeel is dat deze telescoophoogwerker makkelijk te vervoeren is. Naar vrijwel iedere gewenste plek. Goed om te weten is dat de werkhoogte tot 28m gaat. U kunt de hoogwerker huren met een B-rijbewijs.

Low Level Hoogwerker

Naast een makkelijke vervoerbare autohoogwerker, biedt HWS Verhuur ook een hoogwerker aan voor werkzaamheden die met ladders en steigers worden uitgevoerd. Laat niets aan het toeval over! Werk veilig en efficiënt met de Low Level Hoogwerker. De werkhoogte gaat van 3,50m tot 5,10m. U kunt meer informatie opvragen over de autohoogwerker en Low Level Hoogwerker via onze contactpagina. Deze vindt u hier.

Een hoogwerker huren bij HWS Verhuur

Interesse in het huren? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord en laten u weten welke hoogwerker past bij uw uitdaging. U kunt contact opnemen via de onderstaande button. U hoort zo snel mogelijk van ons. Blijf ook op de hoogte van al het nieuws rondom HWS Verhuur via LinkedIn en Facebook!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker Noord Holland