Hoogwerker huren

Wilt u een hoogwerker huren? Dan bent u bij HWS aan het juiste adres. Wij verhuren hoogwerkers sinds 1978, en hebben op dit moment beschikking over meer dan 800 verschillende hoogwerkers. HoogWerkerSpecialist helpt u bij de keuze van de juiste machine voor uw project.

Hoogwerker huren – Professioneel advies

Bij HWS heeft u keuze uit meer dan 800 machines. Het is vaak lastig om een goede inschatting te maken van de juiste hoogwerker voor uw klus. HWS heeft hiermee al bijna 30 jaar ervaring.  Hierdoor kunnen onze medewerkers u voorzien van een professioneel advies op maat. In samenwerking met elkaar kiezen we de juiste machine voor de juiste klus.

Hoogwerker huren – Veiligheid

In de loop van de jaren is er veel veranderd. De materialen zijn lichter geworden, en daarmee kunnen de hoogwerkers steeds hoger worden gemaakt. Dit vergroot de mogelijkheden voor het gebruik. Het verhoogt ook het belang van veilig werken met hoogwerkers. Bij HWS zorgen we er altijd voor dat de hoogwerkers goed onderhouden worden. Ze worden zowel voor, tijdens en na het verhuur gecheckt. Daarnaast is het voor de huurder van belang de veiligheidsregels te volgen.

Hoogwerker huren – Neem contact op

Wilt u een hoogwerker huren, en gegarandeerd zijn van een professionele, veilige en geavanceerde machine? Neem contact op met HWS, en maak een afspraak met één van onze professionele werknemers. Wij helpen u bij het vinden van de juiste hoogwerker.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren