Hoogwerker huren Zuid Holland

Een hoogwerker huren Zuid Holland? Dan bent u aan het juiste adres bij HWS Verhuur. U vindt ons in Noordwijk, Moerdijk en Nunspeet. Kom langs om neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze services. Voor iedere klus een passende hoogwerker in ons assortiment. Maak uw werk veiliger! Pak geen onstabiele trap. Neem een hoogwerker in de hand. Voor grote en kleine klussen. Neem nu contact op.

Wie is HWS Verhuur?

HWS Verhuur is met meer dan 40 jaar ervaring dé partij die u inschakelt bij de verhuur van verschillende typen hoogwerkers. HWS staat voor Hoog Werker Specialist. Met meer dan 1500 hoogwerkers uit verschillende categorieën bieden wij vrijwel altijd de oplossing. Een efficiënte en duurzame oplossing voor uw werkzaamheden? HWS Verhuur; veilig, gekeurd en beschikking over hybride apparatuur.

Duurzame hoogwerkers

Zoals hierboven al benoemd bezit HWS Verhuur een grote vloot aan hybride hoogwerkers. U vindt hier verschillende typen hoogwerkers van Niftylift. Hierbij is de keuze uit een hybride of elektrische aan sturing van de machine. Daarbij heeft de Niftylift zelfs een knikhoogte tot 9 meter!  Wat onderscheidt ons van de concurrent? Onze kennis en specialisme gericht op het milieu. Vraag snel meer informatie aan.

Een hoogwerker huren

Bent u benieuwd geworden naar het gehele assortiment? Neem een kijkje op onze website. Daarnaast vragen wij u graag om contact op te nemen via de onderstaande button. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook. Tot snel bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren Zuid Holland