Hoogwerker huren particulier

Wilt u een hoogwerker huren als particulier? Dat kan bij HWS! Al sinds 1978 is HWS uw betrouwbare partner als het gaat om de verhuur van hoogwerkers. Door onze jarenlange ervaring vinden wij voor ieder karwei de juiste hoogwerker. Gaat u verbouwen of heeft u de hoogwerker nodig voor een andere klus? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u snel en deskundig welke hoogwerker u het beste kunt gebruiken.

Neem contact met ons op!
HWS Verhuur hoogwerker
HWS Verhuur pand
Transport hoogwerkers

Hoogwerker huren als particulier bij HWS Verhuur

De verhuurvloot van HWS is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers in diverse categorieën. Hierdoor hebben wij voor ieder karwei de juiste hoogwerker. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies welke hoogwerker u het beste kunt gebruiken. Vervolgens kunnen wij de hoogwerker vakkundig transporteren naar uw werklocatie. Bovendien zijn alle hoogwerkers die u bij ons huurt als particulier in perfecte staat. Dit komt omdat wij alle machines goed onderhouden en uitgebreid controleren vóór en na een verhuurperiode.

Soorten hoogwerkers

Het gehele aanbod hoogwerkers van HWS Verhuur is ook te huren als particulier. Zo kunt u bij ons terecht voor een machine voor iedere klus op hoogte. Ons assortiment hoogwerkers bestaat uit:

Naast hoogwerkers hebben wij ook andere machines in ons assortiment, namelijk verreikers en heftrucks. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Verhuurprijs per type hoogwerker

De sterke punten van HWS
  • Deskundig adviseren welke hoogwerker het beste ingezet kan worden;

  • De verhuurvloot in perfecte conditie houden;

  • Vakkundig transporteren naar elke werklocatie in Nederland.

Hoogwerker huren als particulier | Contact

Heeft u vragen over het huren van een hoogwerker als particulier? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren particulier