Hoogwerker huren Noordwijk

Een hoogwerker huren Noordwijk? Voor alle grote en kleine projecten maakt u gebruik van de services van HWS Verhuur. Dé specialist op het gebied van hoogwerkers. Altijd veilig en met de juiste certificaten. Ons team staat klaar om u te helpen bij uw project. Alles wordt van A tot Z geregeld. Benieuwd naar onze vloot? Neem contact op en wij zullen u graag vertellen over onze services.

De Low Level hoogwerkers van HWS Verhuur

Ben u schilder en heeft u een opdracht voor het restaureren van een plafond of houten kozijnen? Maak dan niet gebruik van een oude of onstabiele steiger en/of ladder. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Ook bij ander werk waar iemand gebruikt maakt van ladders en steigers. De Low Level hoogwerkers van HWS verhuur bieden de oplossing!  Meer weten over deze type hoogwerker? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op.

Heftrucks inhuren

Wist u dat u naast een hoogwerker ook een heftruck kunt inhuren? Ideaal voor werkzaamheden in een magazijn of werkplaats. Denk aan het vervoeren van pallets met spullen of glaswerk. U kunt 9 soorten heftrucks huren bij HWS Verhuur. Goed om te weten is dat het hef vermogen van de heftrucks van 1500kg tot ongeveer 3000kg gaat. Ideaal voor zware klussen. Ook beschikbaar op ruw terrein! Zie hier het complete overzicht.

Contact opnemen

Meer informatie opvragen over het huren? Geen probleem. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk ons contacten. Wij zullen u alles vertellen over het huren van de verschillende hoogwerkers in Noordwijk en omgeving. Tot snel!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren Noordwijk