Hoogwerker huren Friesland

Bent u op zoek naar hoogwerker om te huren in Friesland? HWS Verhuur is uw hoogwerker specialist met ruim 1.400 veilige en betaalbare hoogwerkers. Tussen dit ruime aanbod zit gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw project in Friesland. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit al deze hoogwerkers, daarom ondersteunen onze specialisten u graag door middel van persoonlijk advies.

Neem gerust contact met ons op voor de verhuur van een hoogwerker in Friesland.

HWS Verhuur hoogwerker aan strand
Niftylift hoogwerkers
Niftylift bij containers

Hoogwerker huren bij HWS

Van telescoophoogwerkers tot rupsschaarhoogwerkers: HWS Verhuur heeft het allemaal in beheer. Welke hoogwerker u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de vertrouwde kwaliteit van HWS. Wij garanderen dat uw klus met onze hoogwerker veilig en efficiƫnt verloopt. Al onze hoogwerkers voldoen namelijk aan de hoogste veiligheidseisen en ondergaan grondige controles en onderhoudsbeurten van deskundige medewerkers. Wanneer u een hoogwerker huurt in Friesland, zorgen wij ervoor dat deze snel en vakkundig bij u op de werklocatie wordt geleverd.

Prijzen hoogwerker verhuur Friesland

Wilt u een hoogwerker huren in Friesland en bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan onderstaand overzicht met de vanaf-prijzen per type hoogwerker. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een prijs op maat.

Type hoogwerkerVanaf prijs per dagVanaf prijs per week
Telescoophoogwerker320 euro800 euro
Schaarhoogwerker125 euro210 euro
Kniktelescoophoogwerker270euro670 euro
Low level hoogwerker50 euro100 euro
Aanhanghoogwerker110 euro320 euro
Spinhoogwerker450 euro1.100 euro
Verreiker210 euro590 euro
Masthoogwerker110 euro210 euro
Heftruck150 euro300 euro
Autohoogwerker430 euro1.180 euro

Meer informatie over hoogwerker verhuur in Friesland

Twijfelt u welke hoogwerker past bij uw project? Of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen met het huren van een hoogwerker in Friesland.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren Friesland