Hoogwerker glazenwasser

Bent u op zoek naar een hoogwerker glazenwasser? Wij, van HWS Verhuur, staan graag voor u klaar en kunnen u verder helpen! HWS Verhuur verhuurt al sinds 1972 hoogwerkers onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in diverse categorieën. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee naar de verschillende mogelijkheden voor hun situatie. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Zoekt u naar meer informatie over onze organisatie, producten en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen.

Hoogwerker glazenwasser nodig? Wij denken met u mee!

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze hoogwerkers, maar wilt u deze aanschaffen in plaats van huren? Geen zorgen. Naast verhuur verkopen wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen namelijk ook onze machines uit de verhuurvloot. Hierdoor zijn wij in staat om onze verhuurvloot zelf jong te houden. Naast verkoop van onze gebruikte hoogwerkers, kunt u bij Eurosupply Hoogwerksystemen ook terecht voor de aanschaf van nieuwe (duurzame) hoogwerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering. Wij staan garant voor kwaliteit en veiligheid en leveren u daarbij altijd de beste service tegen scherpe prijzen.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker glazenwasser óf heeft u nog vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker