Hoogwerker Dordrecht

Wilt u een hoogwerker Dordrecht huren óf aanschaffen bij een deskundige organisatie? Wij, van HWS Verhuur, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten. Naast verhuur van hoogwerkers bieden wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook opleidingen en trainingen. Bij Eurosupply kunt u ook terecht voor de aanschaf van hoogwerkers, onderhoud en inkoop van onderdelen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Hoogwerker Dordrecht | HWS Verhuur is uw specialist!

Een voorbeeld van een hoogwerker uit onze collectie is de masthoogwerker. Maar waar gebruikt u deze machine voor? De masthoogwerker is ideaal te gebruiken voor werkzaamheden in gebouwen. Denk aan het ophangen van grote lichten of kroonluchters. Vaak een secuur werk en veiligheid staat hierbij voorop. Deze hoogwerker kan gebruikt worden voor werkhoogtes tussen 5,6 meter en 13,1 meter.

Naast de masthoogwerker heeft HWS Verhuur nog een hoogwerker in het assortiment die u binnen (en buiten) kunt gebruiken, namelijk de Low Level hoogwerker. Bent u bijvoorbeeld een gevelspecialist of schilder en werkt u veel op steigers en onveilige ladders? Dan is deze hoogwerker dé oplossing voor u om veiliger en efficiënter te werken. Voor meer informatie over al onze hoogwerkers kunt u altijd even een kijkje nemen naar het aanbod op onze website.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker Dordrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker