Hoogwerker accu

Heeft u interesse in een hoogwerker accu? Dan bent u bij HWS aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment van hoogwerkers, waaronder de hoogwerker inclusief accu. Al sinds 1978 vinden wij voor iedere klus de juiste hoogwerker. Heeft u een grote verbouwing of een andere klus gepland staan? Neem dan contact op met de specialisten van HWS en wij helpen u graag verder.

Over HWS

Voor hoogwerkers voor iedere klus kunt u terecht bij HWS. Onze specialisten kunnen u namelijk snel en deskundig adviseren welke hoogwerker het beste kan worden ingezet. Daarnaast zijn wij in staat om de verhuurvloot in perfecte conditie te houden. Daarnaast transporteren wij alle hoogwerkers vakkundig naar iedere werklocatie in Nederland. Naast onze vestiging in Noordwijk hebben wij in 2004 ook een vestiging in Nunspeet geopend. Op deze manier kunnen wij ook onze beloftes in het Oosten van het land ook waar maken. In 2017 openen wij in Moerdijk een vestiging. Hierdoor kunnen wij in heel het land onze klanten voorzien van de juiste hoogwerker bij iedere klus.

Soorten hoogwerkers

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwerker accu, bent u bij HWS aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten hoogwerkers, namelijk: Hybride hoogwerkers, autohoogwerkers, spinhoogwerkers, masthoogwerkers, rups schaarhoogwerkers, schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, knikgiekhoogwerkers, rups telescoophoogwerkers. Maar wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoogwerkers. Ook voor veiligheidsharnassen, ladderliften, rijplaten, heftrucks en steigers kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u meer informatie over deze producten.

Contact

Heeft u vragen over de hoogwerker accu? Of misschien heeft u een vraag over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker accu