Heftruck opleiding

HWS, de Hoog Werker Specialist, is niet alleen gespecialiseerd in hoogwerkers maar ook in het verhuren van heftrucks. Bij HWS staat veiligheid voorop, wij voorzien u te allen tijde van goed advies bij het huren van een heftruck. Mocht u vaker gebruik maken van een heftruck, dan adviseren wij u een heftruck opleiding te volgen. Hierdoor bent u beter voorbereid op de praktijk en kent u beter de risico’s. Meer informatie over onze heftruck opleiding? Neem contact op! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden over onze opleidingen en cursussen.

PAl-card en IPAF-certificaat

Dit is ook de reden waarom de Arbowetgeving het de werkgevers verplicht om werknemers (aantoonbaar) te instrueren in situaties waarbij risico’s voor de medewerker zich voordoen, dit geldt ook voor een heftruck. Dankzij onze ervaring kunnen wij u de juiste handvatten aanrijken voor het besturen van een heftruck. Bij het behalen van de heftruck opleiding ontvangen de deelnemers een PAL-card en IPAF-certificaat. Alle passen hebben een geldigheid van 5 jaar. Deze worden door steeds meer landen erkend.

De thema’s die onderdeel zijn van de opleiding:
• Belasting en belading
• Controle rijklaar maken
• Gebruik en besturing van de heftruck
• Veiligheid
• Veiligheids-en verkeersregels
• Ergonomie
• Techniche bediening

Heftruck opleiding bij HWS

Een heftruck opleiding volgen bij HWS hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, het kost hooguit 1 à twee dagen. Wij zijn zelfs bereid om de heftruck opleiding op locatie te geven, dit scheelt u tijd. Wij verzekeren u een waardevolle opleiding die van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf. Door het behalen van een heftruck certificaat beperkt u risico’s en zal er efficiënter gewerkt kunnen worden met een heftruck. Mocht u nog vragen hebben over HWS en het opleidingscentrum, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!
Heftruck opleiding