Heftruck Amsterdam

Bent u op zoek naar een heftruck Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Wanneer u een heftruck wilt huren, dan kunt u dit direct via onze website regelen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen deze branche en met ons ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. Als u geïnteresseerd bent in het huren van één van deze heftrucks, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Als u direct vermeld om welke heftruck het gaat, dan kunnen wij u snel en efficiënt helpen met een passend voorstel.

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Neem dan gerust even een kijkje op onze webpagina. Hopelijk kunnen wij u een goed beeld schetsen van onze kernwaarden.

Heftruck Amsterdam en omstreken? Wij zijn uw specialist!

Heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze heftrucks hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Daarnaast bieden wij ook een type heftruck geschikt voor ruw terrein.

Bovendien staat ook de veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Het gaat hierbij niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige manier van werken. Machines moeten deskundig bediend worden en wij helpen de klant aan deze kennis door het bieden van de juiste opleiding die nodig is voor het veilig werken. Huurder en verhuurder zijn namelijk gezamenlijk verantwoordelijk voor duidelijke werkinstructies en het juiste gebruik van de machines.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een heftruck Amsterdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker