Goedkope hoogwerker

Zoekt u naar een professionele organisatie voor de huur van een goedkope hoogwerker? Wij, van HWS Verhuur, staan graag voor u klaar! Met de kennis die wij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, zijn wij in staat deskundig advies op maat te bieden en kan er voor ieder karwei de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden om zo samen, uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers, de juiste te kiezen. Samen met onze specialisten kiest de klant voor de juiste oplossing op hoogte met daarbij altijd oog voor innovatie en duurzaamheid.

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Neem dan gerust even een kijkje op onze webpagina. Hopelijk kunnen wij u een goed beeld schetsen van onze kernwaarden.

Goedkope hoogwerker huren? HWS Verhuur helpt u verder!

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze hoogwerkers, maar wilt u deze aanschaffen in plaats van huren? Geen zorgen. Naast verhuur verkopen wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen namelijk ook onze machines uit de verhuurvloot. Hierdoor zijn wij in staat om onze verhuurvloot zelf jong te houden. Naast verkoop van onze gebruikte hoogwerkers, kunt u bij Eurosupply Hoogwerksystemen ook terecht voor de aanschaf van nieuwe (duurzame) hoogwerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering. Wij staan garant voor kwaliteit en veiligheid en leveren u daarbij altijd de beste service tegen scherpe prijzen.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een goedkope hoogwerker óf heeft u nog enkele vragen? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker