Elektrische hoogwerker

Bent u op zoek naar een elektrische hoogwerker of hybride hoogwerker om uw werkzaamheden mee uit te kunnen voeren? Dan bent u bij HWS verhuur aan het juiste adres! Een ruim aanbod aan elektrische hoogwerkers in diverse categorieën zoals kniktelescoophoogwerkers en schaarhoogwerkers. Een van de merken is Niftylift en dit merk beschikt ook over hoogwerkers met een hybride aansturing. Sinds kort beschikt HWS Verhuur ook over de 16 meter hybride autohoogwerker van het merk Multitel.
Deze hoogwerkers zijn zeer zuinig in vergelijking tot reguliere types. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel stil in gebruik, waardoor ze in sommige situaties, bijvoorbeeld bij nachtwerk, goed van pas kunnen komen. De hoogwerkers in het assortiment hebben in de categorie knikhoogwerkers een knikhoogte van wel 9 meter.
Benieuwd naar wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Elektrische hoogwerker huren bij HWS

HWS is de juiste partner als het gaat om hoogwerker verhuur. Dankzij ons ruime aanbod en onze kennis kunnen wij u helpen om de juiste machine te vinden voor uw klus. Wij zorgen ervoor dat de hoogwerker op de juiste manier vervoerd wordt naar de gewenste locatie in Nederland. Uiteraard kunnen we de veiligheid van onze machines garanderen, door regelmatig onderhoud en de juiste kennis van onze vakmensen.
HWS is al jarenlang specialist op het gebied van hoogwerker verhuur.De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen onze ervaren medewerkers u direct op weg helpen. Daarnaast kunt u op de website alle prijzen vinden per dag en per week. Zo weet u vooraf al waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Onze specialisten helpen u graag om de beste hoogwerker uit te zoeken voor uw klus. Heeft u interesse in een elektrische of hybride hoogwerker of één van onze andere machines? Neem dan contact met ons op. Uiteraard is contact opnemen vrijblijvend, en beantwoorden we graag al uw vragen.

Neem contact met ons op!
Elektrische hoogwerker