Duurzame hoogwerker

Wilt u graag een duurzame hoogwerker gebruiken voor uw klus? Dan heeft HWS verhuur de beste machines voor u! Wij hebben namelijk een groot aantal Niftylift hoogwerkers in ons assortiment, met een hybride uitvoering. Daarnaast beschikt onze verhuurvloot ook over de nieuwe hybride autohoogwerker van Multitel. Het voordeel hiervan is dat ze niet alleen erg zuinig en duurzaam zijn, maar ook nog eens weinig geluid produceren. In sommige situaties, zoals bijvoorbeeld bij nachtwerk, kan dit goed van pas komen. Met onze duurzame hoogwerkers kunnen de werkzaamheden in milieuzones gewoon worden uitgevoerd. Ook onderhoud in de binnensteden kan geruisloos doorgaan en de eikenprocessierupsen kunnen in de natuur op verantwoorde wijze worden bestreden. Hiernaast zijn er nog talloze andere werkzaamheden waarvoor deze hoogwerkers een duurzame oplossing op hoogte bieden!
Op onze website vind u de verschillende soorten hybride hoogwerkers met daarbij de huurprijzen. Zo weet u vooraf al waar u aan toe bent als u een hoogwerker bij ons huurt.

Advies nodig? Neem contact met ons op!

Duurzame hoogwerker huren bij HWS

HWS is de juiste partner als het gaat om hoogwerker verhuur. Dankzij ons ruime aanbod en onze kennis kunnen wij u helpen om de juiste machine te vinden voor uw klus. Wij zorgen er voor dat de hoogwerker op de juiste manier vervoerd wordt naar de gewenste locatie in Nederland. Uiteraard kunnen we de veiligheid van onze machines garanderen, door regelmatig onderhoud en de juiste kennis van onze vakmensen.
HWS is al jarenlang dé specialist op het gebied van hoogwerker verhuur. We verhuren een aanbod van meer dan 1.400 machines, verdeeld in hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen onze ervaren medewerkers u direct op weg helpen. Daarnaast kunt u op de website alle prijzen vinden per dag en per week. Zo weet u vooraf al waar u aan toe bent.

Veiligheid voorop

Niet alleen ons assortiment is in de afgelopen jaren flink veranderd, maar ook de kwaliteit van onze machines. Zo zijn de hoogwerkers steeds hoger en lichter van materiaal geworden, waardoor het belang van de veiligheid alleen maar toeneemt. Mocht u vragen hebben over één van onze machines of graag advies wilt van onze medewerkers, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!
Duurzame hoogwerker