Certificaat Hoogwerker

Op zoek naar een instantie voor het behalen van een erkend certificaat hoogwerker? Bij HWS is het mogelijk een opleiding hoogwerker te volgen, deze wordt afgesloten met een erkend diploma en PAL card. HoogWerkerSpecialist verhuurt hoogwerkers, verreikers en heftrucks, en in de loop van de jaren zijn bijpassende opleidingen en trainingen hierbij steeds belangrijker geworden. Dit is het gevolg van de ontwikkelingen in zowel techniek als veiligheid op het gebied van deze machines.

Certificaat hoogwerker – Specificaties

De opleiding voor het behalen van het certificaat bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beide delen worden afgesloten met een individueel examen. In totaal neemt de opleiding een dag in beslag. In het theorie gedeelte worden verschillende soorten hoogwerkers besproken, technieken, toepassingen, en de veiligheidsnormen. In het praktijk gedeelte leert u om te werken met deze verschillende soorten hoogwerkers.

Certificaat hoogwerker behalen bij HWS

Het volgen van de opleiding via HWS levert u een erkend diploma en PAL card op. Daarnaast is HWS geregistreerd als IPAF opleidingscentrum. Dit betekent dat wij onder toezicht staan van de International Powered Access Federation. Hiermee garanderen wij kwalitatief goede en erkende opleidingen en cursussen.
Wij bieden verschillende opleidingen op het gebied van hoogwerkers, maar ook verreikers en heftrucks aan vanaf €95,-. Specifieke ervaringen of vooropleidingen zijn niet noodzakelijk om aan de trainingen en opleidingen deel te nemen.

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot het hoogwerker certificaat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker