Aanhanghoogwerker

Wilt u een aanhanghoogwerker huren voor uw klus? Wij, van HWS Verhuur, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! HWS Verhuur verhuurt al sinds 1972 hoogwerkers onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in diverse categorieën. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden binnen ons aanbod.

Aanhanghoogwerker huren? HWS staat voor u klaar!

De aanhanghoogwerker is bedoeld om als aanhanger achter een voertuig gekoppeld te worden. Hierdoor is deze hoogwerker zeer wendbaar. Het gewicht varieert van 1.400 kg tot 3.500 kg en de werkhoogte loopt respectievelijk van 12,2 tot 30,0 meter.

Wanneer u een aanhanghoogwerker wilt huren, dan kunt u dit direct via de website regelen. HWS heeft jarenlange ervaring en met ons ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. Maar kunnen wij u ook verder helpen met de aanschaf van een aanhanghoogwerker? Natuurlijk. Naast verhuur verkopen wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook onze machines uit de verhuurvloot en nieuwe duurzame hoogwerkers. Wij zijn gespecialiseerd in de innovatieve producten van Niftylift en de autohoogwerkers van Multitel, die sinds kort ook verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een aanhanghoogwerker? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker